WAT WIJ DOEN

HUISSTIJL ONTWERP

Een goede huisstijl is erg belangrijk. Het is meer dan een logo, het is een indentiteit van uw bedrijf die vervolgens in elke media uiting kan worden doorgevoerd. Denk aan briefpapier, visitekaartjes en flyers. Ook op digitaal gebied kan een huisstijl natuurlijk worden doorgevoerd. 

✓ Betaalbaar

✓ Professioneel

✓ Creatief

✓ Doeltreffend

luijkmedia-huisstijlontwerp
luijkmedia-webdesign

WEBDESIGN & REALISATIE

Wij kunnen u een professionele website leveren naar uw wensen. Van webdesign tot realisatie bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren een WordPress website op die u vervolgens zelf kunt bijhouden of door ons kunt laten onderhouden, ook de hosting kunt u uit handen geven.

✓ Gebruiksvriendelijk

✓ Professioneel

✓ Betrouwbaar

✓ Betaalbare hosting

DRUKWERK

Drukwerk is een enorm breed begrip. Wij kunnen alles bedrukken, denk aan spandoeken, flyers, posters, visitekaartjes,  magazines en nog veel meer drukwerk! Wij laten dit drukken bij onze vaste drukkerijen waardoor de prijs voor u relatief laag blijft.

✓ Uitstekende kwaliteit

✓ Professioneel

✓ Unieke ontwerpen

✓ Betaalbaar

luijkmedia-drukwerk
luijkmedia-buitenreclame

BUITENRECLAME

Heeft u wel eens nagedacht over buitenreclame? Buiten reclame kan uiteenlopen van lichtbakken tot pand signing. Dit is een hele effectieve manier van reclame maken en uw bedrijf of pand ziet er direct professioneel uit! Klik op ‘Meer over buitenreclame’ voor meer info.

✓ Efficiënt

✓ Duurzaam

✓ Professionele uitstraling

✓ Zichtbaar

SOCIALMEDIA

Wilt u uw Instagram pagina professioneel aanpakken? Wilt u meer profiel bezoeken op uw Facebook pagina? Wij regelen het allemaal! Wij leveren content voor op uw social media platformen waardoor uw profiel bezoeken en volgers enorme stijgingen aannemen!

✓ Professionele content

✓ Extra volgers

✓ Extra bezoekers

✓ Professionelere uitstraling

luijkmedia-socialmedia
luijkmedia-vraagteken

NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?

Heeft u niet precies kunnen vinden wat u zocht? Neem contact met ons op. Wij kunnen nagenoeg alles regelen op het gebied van media en marketing! En anders kennen wij altijd nog de geschikte mensen die u zoekt! 

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday