SOCIALMEDIA

HOE GAAN WIJ TE WERK?

STAP 1: INVENTARISATIE

In deze stap verdiepen wij ons in uw bedrijf. Zonder kennis over uw bedrijf en werkwijze kunnen wij natuurlijk geen geschikte online indentiteit vormen. Wij verdiepen ons geheel vrijblijvend in uw bedrijf en welke strategieën voor uw bedrijf lonend zouden kunnen zijn!

 

Luijkmedia-inventarisatie

STAP 2: RESEARCH

Nu wij een beeld hebben van uw bedrijf gaan wij ons verdiepen in uw sector. Wij vergelijken concurrenten en we verdiepen ons in uw doelgroep, welke boodschap moet er gecommuniceerd worden, hoe kunnen wij dit vormgeven en hoe vertalen wij uw verhaal het beste?

 

STAP 3: ONS ADVIES

Wij hebben ons verdiept en we hebben onze research gedaan. In deze stap komen we met een voorstel hoe wij denken dat uw ideeën het beste vormgeven kan worden. Wij laten zien wat we bedacht hebben maar ook vooral waarom we iets bedacht hebben. 

 

Luijkmedia-ons-advies
Luijkmedia-realisatie

STAP 4: REALISATIE

Onze handen jeuken inmiddels om aan de slag te gaan! In stap 4 gaan wij uw en onze ideeën concreet maken. In dit proces houden wij u op de hoogte van onze vooruitgangen en kunt u altijd meedenken en natuurlijk dingen wijzigen. 

ZAKEN DOEN?

Wij zouden deze 4 stappen graag voor uw vraag willen realiseren, als u er het zelfde over denkt kunt contact met ons opnemen doormiddel van het contactformulier, hierna nemen wij direct contact met u op en gaan we onmiddellijk aan de slag!

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday